Nå som hele Norge er klar over COVID-19, så skaper det mange avlysninger av treff hos mange bilklubber, så også for Norsk Mustang Club.Dessverre, og som alle vet utgår også Mustang Speed Week (MSW) i år også, men vi kan ikke hindre at medlemmer følger sine egne tradisjoner denne helgen.

Noen har et ønske om et treff i en eller annen form, men dessverre setter smitteverntiltakene til myndighetene en grense som gjør at dette blir for vanskelig å gjennomføre for oss.Men, siden velvillige Pony Parts AS allerede har handlet inn pins for årets treff, synes styret at vi må prøve å få til NOE med dette, og da nok en gang forbeholdt medlemmene våre.

Styret har fått ett generøst tilbud fra vår eminente tidligere formann Jan Tømte, som vil ta ett tak for klubben, og som kommer til å befinne seg på Scandic Hotell Elgstua, lørdag 10/7-21 i tidsrommet kl. 1100 – 1500.Den/de som vil ha mulighet for en tur med både mål og mening har dermed muligheten til å skaffe seg årets pins.Flere kan selvsagt være med å kjøre tur, men treff-pinsen blir i år reservert kun medlemmer.Vi «arrangerer» kun utdelingen av pins sponset av Pony Parts AS og registrerer hvem som møter opp på Elgstua.

Ta med munnbind og antibac. Er du syk så holder du deg hjemme.Skulle det være spørsmål rundt dette, vennligst kontakt undertegnede på email.
På forhånd takk. Tusen takk for tillit i fra styret i Norsk Mustang Club.Jan Tømte. M.91774730. Ikke medlem av styret, men stiller opp 😊ford_mustang@hotmail.no

Styret har også en annen utfordring til våre medlemmer der ute: Ta ett Mustang-relatert bilde i løpet av helgen 9-11/7-21, og du vil få tilsendt årets pins. 😊
Bildet sendes til medlem@norskmustangclub.no, og da med fullstendig navn og adresse.
Vi håper på å få laget ett eget 2021-album på hjemmesiden norskmustangclub.no, og da vil vi selvsagt få bruke så mange av bildene som mulig.
Spørsmål rundt dette sendes også til medlem@norskmustangclub.no.Det kommer en sommer til neste år også, og vi satser på å være tilbake for fullt da. 😊

Vi ønsker alle en Fordsatt god sommer, og håper dere vil få mange minnesrike turer alene eller med venner. 😊Mvh Styret i Norsk Mustang Club.