08/06/2019 @ 10:00 12/06/2019 @ 18:00

Endelig er det tid for Thunder Valle igjen! Etter et års pause er vi i Jæren Dragraceklubb skikkelig giret på å lage et kanonbra 20-årsjubileum stevne!  

I år blir det to dagers stevne, 8-9/6. Street Legal blir kjørt hele dagene sammen med dragraceklassene. I år kan vi også tilby legal racing gruppe 1 og 2 som kan kjøres på vanlig engangslisens. Gruppe 1 kan kjøre ned til 6,40 sekunder og gruppe to ned til 7,00 sekunder. Dette kan du lese mer om her: https://bilsportboka.no/kapittel/dragrace/%C2%A7619b-reglement-for-legal-at-racing-nytt-2019/ 

Vi kjører også West Coast Cup i Bad Boys, Street og Bracket. West Coast cuppen er et samarbeid mellom Bergen Street Legal Team, Amcar Kvinnherad og Jæren Dragraceklubb.  

Påmeldingsfristen er satt til 16/5. Vi gjør oppmerksom på at i år lønner det seg og forhåndspåmelde også for Street Legal. Se tilleggsreglene.  Vi har i år satt opp prisene for å få stevnet til å gå rundt økonomisk. Som dere alle vet er det dyrt å arrangere dragrace. Sponsorer vokser heller ikke på trær, så påmeldingsavgiftene er en viktig inntekt for oss. Vi er også avhengige av å ha et visst antall påmeldte for å kunne gjennomføre stevnet. Vi oppfordrer derfor til tidlig påmelding, slik at det blir lettere for oss å planlegge. 

Prisene for publikum blir: 
Camp og inngang, fredag til søndag: 500 kr 
Camp og inngang, lørdag til søndag: 400 kr 
Camp lørdag til søndag og inngang søndag: 300 kr 
Inngang lørdag: 200 kr 
Inngang søndag: 200 kr  

Vi trenger både sponsorer og frivillige. Et det noe du kan bidra med kan du ta kontakt med silje@jdrk.net.  

Velkommen til 20-årsjubileum for Thunder Valle!  

200Kr

Jæren Dragrace Klubb

http://jdrk.net/index.html

Thunde Valle

Åraksøyne Flyplass
Rysstad, Norway
+ Google Map