Slik som situasjonen har vært i det siste, så har de fleste av oss som jobber med kontor og andre stillinger vendt oss til at man avholder møter digitalt.

Norsk Mustang Club tar smittebildet i samfunnet på største alvor, og har nå planer om å avholde årsmøtet digitalt for å redusere smitterisiko.

Vi har bestemt oss for å benytte oss av Microsoft Tams som platform for de digitale møtene, og det er lagt ut en manual på hvordan en slik gratis konto opprettes ved å klikke på bildet under.klikk på linken og følg den stegvise manualen for å lage deg en konto, så er også du rustet for fremtidige møter.

Skikk og bruk:

  • Alle som blir med i møtet vil komme med, men være dempet på mikrofonen.
  • Alle som ønsker å si noe, bes trykke på knappen som viser en opprukket hånd. Dette må til for at det ikke skal bli komplett kaos og at alle snakker i munnen på hverandre. Det vil bli satt opp egne tidsrom i møtet for spørsmål og kommentarer, og dette styres av presentatør.
  • Chatten kan også brukes for å stille spørsmål, så vil disse bli tatt opp under møtet og adressert deretter.
  • Vær konkret, saklig og fatt deg i korthet om emnet som det snakkes om.

Alle som er registrerte medlemmer i klubben vil så tilsendt en e-post med en link hvor man kan logge seg inn. Denne linken skal IKKE deles med andre, og det vil bli gjort en sjekk av innloggede brukere som deltar. De som ikke har betalt eller er registrerte medlemmer vil bli kastet ut før møtet starter.

Etter møtet har startet så vil det ikke være mulig å bli med i møtet for noen andre.