Da nærmer vi oss årets ende. Året i år har vært preget at restriksjoner og atter restriksjoner. 

På tross av dette, så har vi sett at våre medlemmer har greid å gjennomføre lokale treff og inkludert hverandre under sikre omstendigheter. 

Det gleder oss å se at det finnes så mange ildsjeler der ute som jobber intenst for denne hobbyen som engasjerer så mange.
Vi har dessverre måttet avlyse Mustang Speed Week, Treffet på grensen og alle andre treff, da sikkerheten og omstendighetene ikke har tillatt dette. Vi har alltid ventet så lenge vi kunne med å avlyse i håp om at det var mulig å gjennomføre treff, men vi har dessverre måttet kaste inn håndkleet og innse at dette ikke var mulig i regi av klubben.

Selv om vi ikke har hatt så mange treff, så har det fremdeles vært bevegelse i klubben. Vi har fått tilførsel av nye medlemmer, forumene yngler med bilder og kommentarer. Det beviser bare at klubben virkelig trengs i Mustang miljøet, og at dette er noe som bringer oss sammen.

Styret er godt i gang med å planlegge neste år, og da det ser ut som vaskinene er på vei, så tar vi utgangspunkt i at det ikke blir en ny sesong med såpass harde restriksjoner. Derfor har vi nå valgt å planlegge deretter.

Treff-datoer for 2021 vil bli publisert på https://norskmustangclub.no så hold dere oppdatert ved å besøke denne siden fra tid til annen.

Da gjenstår det bare å ønske alle våre medlemmer en riktig god jul og et godt nytt år.

Norsk Mustang Club