Takk for at du besøker Norsk Mustang Club’s hjemmesider. Formålet med denne siden er å lage en informasjonskanal for NMC’s medlemmer og andre mustang entusiaster.

Norsk Mustang Club ble stiftet, da vi feiret Mustangens 30 års jubileum 17.04.1994.

NMC er en klubb for mustangeiere og andre med interesse for Mustang. Vi er i dag ca. 1000 hovedmedlemmer, og i tillegg kommer ca. 300 familiemedlemmer. Her ønsker vi alle som har eller ønsker seg en Mustang, i fra 64 ½ og nyere, uansett type eller stand, hjertelig velkommen! Alt fra Hard-top med sekser, Boss 429, Shelby, originale eller racing. Rett og slett…. ALLE MODELLER OG TYPER!!

Innmelding i NMC skjer ved å fylle ut innmeldingsblanketten som ligger under «Bli medlem» her på hjemmesiden.

Medlemskontingenten koster kr. 400,- og betales inn til kontonummer:  5083.06.40719. Enkeltmedlemskap eller familiemedlemskap koster det samme. Familiemedlemskap kan inngås av enkeltpersoner, med ektefelle eller samboer, samt deres barn under 18 år. Husk å oppgi navn og fødselsdato på alle ved innmelding! Innmelding og betaling kan også gjøres på arrangementer der klubben er representert. Innmelding etter 1. oktober gjelder ut året samt kommende år.

Vår registeransvarlig har oversikt over mer enn 4000 Mustanger som er i Norge. NMC har opprettet et omfattende register over Mustanger som er her i landet, og vår registeransvarlig tar mer enn gjerne i mot all informasjon om nye Mustanger, samt eierskifte. Kontakt: register@norskmustangclub.no

Vi jobber hele tiden med å få til gode rabattavtaler på deler, rekvisita, og verktøy. Klubbens medlemmer har allerede 10-40% rabatt hos flere anerkjente leverandører.

NMC gir ut medlemsblad 4 ganger i året. Mustang Infoen inneholder tekniske tips, treffrepotasjer,  terminlister, aktiviteter osv. Det er bare å sende inn stoff, jo mer jo bedre. Send til: mustanginfo@norskmustangclub.no

Vi har klubbverter for de fleste landsdeler, og konsulenter som har meget god kjennskap til de forskjellige modellene. Se våre hjemmesider: www.norskmustangclub.no.

NMC arrangerer Swap-Meet i April, Vårtreff i Mai, Mustang Speed Week med Bilutstilling – Ferdighetskjøring – Street Legal i Juli, samt «høsttreff» i Halden og Trondheim. Hvis det er noe du lurer på så kontakt: styret@norskmustangclub.no Vi deltar også med egne stands på flere andre treff.

NMC har også ett veldig bra utvalg av klubbeffekter. Se: www.norskmustangclub.no. Vi har t-skjorter i flere varianter, gensere, capser, paraplyer, klistremerker, og tøymerker.

Det har blitt delt ut æresmedlemskap i klubben. Æresmedlemskapet kan deles ut til personer som har vært minimum 10 år i sentrale posisjoner i NMC, og som under denne tiden har gjort en ekstraordinær innsats for klubben. Vurderingen foretas av styret i NMC.

Ønsker du ytterligere informasjon, eller har forslag til aktiviteter eller annet som NMC bør engasjere seg i, skriv, eller send en E-mail. Ikke vær redd for å ta kontakt, for vi er der for våre medlemmer, og for de som ønsker å komme inn i Mustangfamilien.

Velkommen skal du/dere være. 🙂

NORSK MUSTANG CLUB. POSTBOKS 3041. 3501 HØNEFOSS.
E-Mail adresse: styret@norskmustangclub.no