MUSTANG SPEED WEEK
ELVERUM, 8.-11. Juli 2010Norsk Mustang Club arrangerer i 2010, Mustang Speed Week for 15.gang på rad! Styret i NMC ønsker dere nok en gang velkommen til Mustang Speed Week i Elverum. Vi håper at vi også i år får til en koselig, sosial, og fartsfylt helg. Her er det mye å finne på for både store og små, så vi oppfordrer dere til å ta med familien.

Dette er det syvende året vi er på Elverum, og vi føler at dette er stedet for oss. Det har i alle disse årene vært stor stemning både i og utenfor hotellet. Som på tidligere MSW, må dere som deltagere være med og lage litt liv, ”fest”, og ikke minst stille opp på aktiviteter/arrangementer! (Har vel ikke vært det store problemet..) Vi vet at dere har klart det utmerket før, og med litt hjelp i fra oss i styret, så blir dette helt sikkert nok ett bra treff.

Fredag kjører vi Ferdighetskjøring. Spennende å se hvordan løypa til Karl ”Madness” blir i år. Lørdag blir det som vanlig Street Legal, Bracket og Bad Boys/Girls! De som har ”tukla” litt under panseret også denne vinteren, oppfordres til å stille opp på fredag, for å prøve Mustangen, så de er forberedt til Street Legal på Lørdag.

 
Så til litt praktiske opplysninger: Treffavgift er kr. 250,- for deltakere over 16 år. Innsjekking blir på Hotell Central, torsdag til fredag. Lørdag blir det på Starmoen. Alle får en pins og ”armbånd” ved innsjekk til treffet. Inngang publikum fredag og lørdag: kr.50,-. Ønskes ”pins” er prisen kr. 100,-
 
Viktig! Alle må bære sine pins og armbånd, som er deltagerbevis under hele treffet,
og gjelder også som inngangsbillett til flyplassen på fredag og lørdag. Disse gjelder også som inngangsbillett til dansen ved Hotell Central, på lørdag kveld!
 
Pinsen og armbåndet, er sponset av Pony Parts, vår største sponsor!!
 
Alle som deltar på treffet, er velkommen til å benytte seg av Hotell Central sine tilbud. Det vil bli servert koldtbord på lørdag, kl. 20.00. Pris kr. 200,-. Barn under 12 år, kr. 100,- Billetter kjøpes i resepsjonen ved registrering/innsjekking til treffet. Det vil også i år bli servert en meny som passer for både små og store, så vi i håper dere vil benytte dere av dette tilbudet. Jo flere som er samlet, desto mer sosialt blir det! Så møt opp!!! De tre siste årene har vi fått ett utrolig fint koldtbord, så dette anbefales på det sterkeste!
 
Vi har også i år fått lov til å arrangere ferdighetskjøringkjøring på Starmoen, på fredag. Se program! Alle som vil kjøre, må ha en teknisk kontroll på Mustangen, samt at man må ha hjelm, og minimum 3 punkts sikkerhetsbelte. Bilen skal være rydda, og tom for alle løse ting! Påmelding senest kl. 1730 på Starmoen. Det koster kr. 200,- å delta!
 
Alle som skal kjøre Street Legal, delta på førermøtet på Starmoen flyplass. Tidspunkt: Lørdag kl. 08.30. Presis!! MØTEPLIKT! For å kjøre, må bilen være i god teknisk stand, og fører må bruke godkjent hjelm, og ha minimum 3 punkts sikkerhets sele. Alle må igjennom en teknisk kontroll. Husk overløpstank til radiatoren. (Det holder med en halvliters plastflaske.) Husk at det er førers ansvar å holde seg kjørbar, da det vil bli tatt promillekontroll av ALLE!! Alle som skal kjøre må ha gyldig medlemskap i NMC. Kun Mustanger kan delta!

Nytt av året! Nå har vi med betalingsterminal! Den vil bli brukt ved innsjekk, kjøring, og ved salg av klubbeffekter.

Kontaktperson for Mustang Speed Week: Jan Tømte. 917 74730. ford.mustang@c2i.net

Program Mustang Speed Week 2010
Bilbedømming, regler og klasser