Mustang Speed Week i Elverum, 5 til 8. Juli 2012.

Norsk Mustang Club arrangerer i 2012, Mustang Speed Week for 17. året på rad! Styret i NMC ønsker dere enda en gang velkommen til Mustang Speed Week, i Elverum. Vi håper at alle bidrar til at vi får til en koselig, sosial, og fartsfylt helg. Her er det mye å finne på for både store og små, så vi oppfordrer dere til å ta med familien. Dette er det niende året vi er på Elverum, og vi føler fortsatt at dette er stedet for oss. Neste år skal vi ha ett lite jubileumstreff.  Det har i alle disse årene vært stor stemning både i og utenfor hotellet. Som på tidligere MSW, må dere som deltagere være med og lage litt liv, og ”fest”, og ikke minst stille opp på aktiviteter/arrangementer! (Har vel ikke vært det store problemet..) Vi vet at dere har klart det utmerket før, og med litt hjelp i fra oss i styret, så blir dette helt sikkert bra i år også.

Barn! I år har vi bestemt oss for å ha ett opplegg lørdag for barna våre, så ikke dagen blir så lang for dem. Dette blir på Starmoen. Her kommer det mer info på nettsiden vår! Fredag kjører vi Ferdighetskjøring. Spennende å se hvordan løypa til ”Madness” blir i år. Lørdag blir det som vanlig Street Legal, Bracket og Bad Boys/Girls! De som har ”tukla” litt under panseret også denne vinteren, oppfordres til å stille opp på fredag, for å prøve Mustangen, så de er forberedt til Street Legal på Lørdag.

Så til litt praktiske opplysninger: Treffavgift er kr. 250,- for deltakere over 16 år. Innsjekking blir på Thon Hotel Elverum, torsdag til fredag. Lørdag blir det på Starmoen. Alle får en pins og ”armbånd” ved innsjekk til treffet. Inngang publikum fredag og lørdag: kr. 50,- Deltakere som sitter på med Mustang som har betalt treffavgift, betaler kr. 100,- Dette inkluderer pins, og armbånd. 
 
Viktig! Alle må bære sine pins og armbånd, som er deltagerbevis under hele treffet, og gjelder også som inngangsbillett til flyplassen på fredag og lørdag. Disse gjelder også som inngangsbillett til dansen ved Thon Hotel Elverum, på lørdag kveld! Pinsen og armbåndet, er sponset av Pony Parts, vår største sponsor!

Alle som deltar på treffet, er velkommen til å benytte seg av Thon Hotel Elverum sine tilbud. Det vil bli servert buffet på lørdag, kl. 20.00. Med følgende priser:
Barn 0-5 år – Gratis.
Barn 6-12 år – Kr. 100,-
Over 12 år. – Kr. 285,-  Inkl. en øl, ett vinglass, eller en mineralvann.
Billetter kjøpes i resepsjonen ved registrering/innsjekking til treffet.
Det vil også i år bli servert en meny som passer for både små og store, så vi i håper dere vil benytte dere av dette tilbudet. Jo flere som er samlet, desto mer sosialt blir det! Så møt opp!!! De siste fire årene har vi fått ett meget bra koldtbord, så dette anbefales på det sterkeste!

Vi skal også i år arrangere ferdighetskjøring på Starmoen, fredag kveld. Se program! Alle som vil kjøre, må ha en teknisk kontroll på Mustangen, samt at man må ha godkjent hjelm, og minimum 3 punkts sikkerhets sele. Riktig bekledning er også viktig, og det er heldekkende bomullsklær! Hvis du skal kjører cab., må du ha bøyle som er bygd i henhold til gjeldene regelverk. Bilen skal være rydda, og tom for alle løse ting! Påmelding senest kl. 1730 på Starmoen. Det koster kr. 200,- å delta. Beløpet må betales kontant på Starmoen.

Alle som skal kjøre Street Legal, MÅ delta på førermøtet på Starmoen flyplass.
Tidspunkt: Lørdag kl. 08.30. Presis!! MØTEPLIKT!
Alle som skal kjøre må ha Mustangen igjennom en teknisk kontroll. For å kjøre, må bilen være i god teknisk stand, og ha minimum 3 punkts sikkerhets sele. Hvis du skal kjører cab., må du ha bøyle som er bygd i henhold til gjeldene regelverk. Bilen skal være rydda, og tom for alle løse ting! Fører må bruke godkjent hjelm. Husk at det er førers ansvar å holde seg kjørbar, da vi tar promillekontroll av ALLE! Alle som skal kjøre må ha gyldig medlemskap i NMC. Kun registrerte Mustanger kan delta! Påmeldingsavgift er kr. 250,- De som trenger NBF’s engangslisens, og det er nok de fleste, koster det kr. 300,- i tillegg.

Vi tar forbehold om forandringer i programmet.

Vi har med oss betalingsterminal!
Denne kan benyttes ved innsjekk, betaling av kjøring på lørdag, og til betaling av klubbeffekter. Det kan bli litt ventetid på lørdag, da vi må prioritere innsjekk.

Kontaktperson for Mustang Speed Week: Jan Tømte. 917 74730. ford.mustang@c2i.net