Norsk Mustang Club arrangerer i 2007, Mustang Speed Week for 12.gang på rad! Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Elverum, nok en gang. Her har vi det bra! Vi håper vi får til en koselig, sosial, og fartsfylt helg. Her er det mye å finne på, både for liten og stor.

Vi hadde det kjempefint i 2006, med fint vær og stor stemning! Både i og utenfor hotellet! Som tidligere år, så må dere som deltagere være med på og lage litt liv, fest, og ikke minst stille opp på aktiviteter/arrangementer! Det så jo ut til at vi/dere klarte det i 2006!

Selvsagt så vil vi styret i NMC hjelpe til, så godt vi kan, og da blir det sikkert bra i år også!

Hvis det er noen som føler for å vise at de har “kjappere” bil enn i fjor, oppfordres disse til å stille opp på flystripa lørdag. Da skal vi kjøre Street Legal, og Bad ….? Ja, det var faktisk en dame som vant i 2006!! For noen har vel oppgradert Mustangen sin i løpet av denne vinteren også, eller hva???

Ha en riktig hyggelig og innholdsrik helg!

Så litt praktiske opplysninger: Treffavgift er kr. 200,- for deltakere over 16 år. Innsjekking blir på Hotell Central. Alle får en pins ved innsjekk til treffett. Viktig!! Alle må bære sine pins, som er deltagerbevis under hele treffet, og gjelder også som inngangstegn til flyplassen på lørdag. Pinsen er sponset av Pony Parts, vår største sponsor!!

Det er mulighet for Amcar/If … forsikringsbesiktning. Ring: 99 732089 for avtale om tid.

Det vil være en del aktiviteter i Elverum og omegn denne helga, se: http://www.elverum-turistinfo.com/ I Elverum finner du over 300 forretninger og serviceinstitusjoner, så det blir gode muligheter til handel og andre ting for de som måtte ønske dette. Restauranter og barer er det også bra med, og koselige er de også! Hotell Central, har for øvrig fått ny flott uteservering, samt ny fin restaurant, med bar!

Alle som deltar på treffet, er velkommen til å benytte seg av hotellets tilbud. Det vil bli servert koldtbord på lørdag, kl. 20.00. Pris kr. 200,-. Barn under 12 år, kr. 100,- Billetter kjøpes i resepsjonen ved registrering/innsjekking til treffett. Det vil i år bli servert en meny som passer bedre for både små og store, så vi i håper dere vil benytte dere av dette tilbudet. Jo flere som er samlet, desto mer sosialt blir det! Så møt opp!!!

Alle som skal kjøre på stripa MÅ delta på førermøtet på flyplassen, lørdag kl. 08.30. MØTEPLIKT!! For å kjøre, må bilen være i god teknisk stand, og fører må bruke hjelm og sikkerhetssele. Husk overløpstank til radiatoren. (Det holder med en halvliters plastflaske.) Husk at det er førers ansvar å holde seg kjørbar, da det vil bli tatt promillekontroll av ALLE!! Alle som skal kjøre må ha gyldig medlemskap i NMC. Kun Mustanger kan delta!

For program og eventuelt nye informasjon, følg med på vårt forum.