Page 1 of 1

Shelby til salgs!!!!

Posted: Mon Nov 16, 2015 11:21
by hans428
Ser at en gammel kjenning har dukket opp igjen etter noen års stillhet,se finn http://www.finn.no/finn/car/used/object ... rough=true
Annonsen er godt skrevet, men bottom line her er at dette ER en fake Shelby,denne ble forsøkt solgt som en ekte Shelby for flere år tilbake. Historien er kort,den ekte Shelbyen som denne er basert på ble skrotet I Sverige på 70 tallet,en normann med litt lav moral fikk fatt I dette chassiesnr,det ble importer et 70 mustang 6 sylinder chassis ifra Sverige,Shelby nr ble festet på dette karroseri,en bigblock 390 montert men cj topper,samt forstekinger I inner skjermer har blitt påsveist,samt en rekke reprodeler montert,bilen ble da forsøkt solgt tilbake til Sverige uten hell,men ble solgt I Norge.
Verdien på denne er litt vanskelig og fastslå,men hva er en 70 6 syl mustang vært? legg til verdien for evnt Shelby deler oppå dette så får en kanske en peke pinn.
Hvis noen vudrerer kjøp av denne så gjør hjemme leksa deres før pengen blir utbetalt.Det er utrolig viktig og sjekke historikken på en bil før en kjøper,det er surt og bli lurt for de summer det er snakk om her.

Hans 428