Startproblem, 289 med Edelbrok

Har du tekniske spørsmål så legg ut ditt spørsmål her !

Moderators: 429CJ, fox-body, abba

Post Reply
hanreibje
Curious
Curious
Posts: 7
Joined: Fri Aug 24, 2012 20:53

Startproblem, 289 med Edelbrok

Post by hanreibje »

Kan noen hjelpe meg?

Motoren starter med en gang når den er kald, men stopper/ kutter brått etter noen sekunder på tomgang. Når jeg kjører på høyt turtall til motoren er varm, går den bedre og bedre på tomgang. Jo varmere motoren er, jo lettere starter den igjen etter å ha kuttet brått.

Men i dag er problemet blitt verre. Den startet fremdeles på første forsøk når var er kald, og kuttet nesten med engang. Men i dag tok det lang tid før jeg fikk start igjen, etter at den som sagt hadde tent med en gang og kuttet noen sekunder etter start (jeg tømte nesten batteriet).

Startgass hjalp heller ikke, og jeg er ganske sikker på at det kommer bensin fram.

Mvh Hans
Last edited by hanreibje on Mon Mar 09, 2015 12:04, edited 1 time in total.

User avatar
67GT390
Interested
Interested
Posts: 177
Joined: Sun Dec 16, 2007 09:56
Location: Orstad (Rogaland)

Re: Startproblem, 289 med Edelbrok

Post by 67GT390 »

Choke.

User avatar
bige
Enthusiast
Enthusiast
Posts: 848
Joined: Tue Apr 24, 2007 10:14
Location: Tjøme

Re: Startproblem, 289 med Edelbrok

Post by bige »

67GT390 wrote:Choke.

2x -ta grunn innstilling
stifter ?? plugger ??? coil??? vakum ?? mye som kan være årsaken

289
Interested
Interested
Posts: 481
Joined: Wed Apr 29, 2009 20:50
Location: østfold

Re: Startproblem, 289 med Edelbrok

Post by 289 »

Har du el sjåk på gasser? dersom motoren drukner i bensin fordi spjeldet ikke åpner gir slike symtomer

hanreibje
Curious
Curious
Posts: 7
Joined: Fri Aug 24, 2012 20:53

Re: Startproblem, 289 med Edelbrok

Post by hanreibje »

Takkk for hjelp. Det var den optiske enheten som bestemmer tenningen som var synderen :)

Post Reply