tenning probl

Spørsmål relatert til det elektriske på Mustang

Moderators: 429CJ, fox-body, abba

Post Reply
stingray64
Curious
Curious
Posts: 2
Joined: Thu Jul 03, 2014 23:22

tenning probl

Post by stingray64 »

Hei,har en 70 mod med 429 motor i,mallory tenning,hyfire IVA og promaster coil.bilen har startet jevnt og trutt,helt til eg kjøpte den :evil:
Ingen gnist å få,er spenning på fordeler men dødt på coil...den har vært i romania på mishandling(lakk og sluttmontering) noen som har tips? Kan hyfire boksen bare ta kveld uten videre? Ser ikke,lukter ikke noe gæli inni boksen..

User avatar
70ht
Lifestyler
Lifestyler
Posts: 2003
Joined: Fri Dec 31, 2004 00:24
Location: Sandnessjøen
Contact:

Re: tenning probl

Post by 70ht »

Hvilken type Mallory har du. Unilite?

Den må ha peek power filter montert. Ellers så kan tenningsmodulen I den ta kveld. Har du ikke signal ut på den grønne ledninga fra fordeleren er det mest sannsynlig modulen som har dødd.

Terje :)
1970 HT
347 stroker, Holley 600, 4R70W med "OptiShift" Baumann electronic control unit, 9"(3,89:1), truetrac locker.
Global West forstilling. Competition Enginering shocks.
Hjemmesiden til bilen min.
http://mustang.roros.net/

stingray64
Curious
Curious
Posts: 2
Joined: Thu Jul 03, 2014 23:22

Re: tenning probl

Post by stingray64 »

Unilte ja,motor har vært bremset i benk,og alt har virket til nå.
Har ikke peek power filter på,er sikkert noe løse ledninger rundtom etter de apekattene har gått bananas på d elektriske..

Post Reply